Nattinatt

Nu ska vi sova , eller iallafall lägg oss isängen & se tv..Men lär slockna ganska fort är himla trött hihi!
Ikväll har jag inte gjort så mycket kollat tv spelat wow
cp mig icam/mick med min brorsa vi sjöng bäbä vita lamm:DJapp vi är riktigt normala..

Jag har fått en extremt hosta ska jag säga retar mig som tusan hihi..Men ni får sova gott sötnosar..
Btw kom gärna med förslag om vad jag kan blogga om :) Alla tips är välkomna kissandhug


Drygaste dagen

Tjoho vad gör ni?? Själv sitter jag & kollar på simpsons & är mätt som tusan..Är ganska trött så de blir nog en tidig kväll , ska ju ändå jobba imorgon så de är väll lika bra de.Så jävla drygt att jobba kväll hinner inte göra ett skit här hemma, Vakna , fara jobba , komma hem, blogga en snabbis , sen sova..De är döööö tråkigt!

Åt jag efter maten muuums :D


Stor tröja!

Tjoho sötnosar sitter här & är småhungrig..Har ganska så tråkigt så kom gärna med förslag vad man kan hitta på!!Jag har haft jättetråkigt hela dagen .. Men nu är de ju då iallafall städat & jag kan ta de lugnt..

Skulle få låna en tröja av Mattias , jag har gett han en egen garderob här så jag plocka fram en tröja åfyfan va den var stor hahah..Jag lovar jag kunde tälta iden tröjan så stor var den.Fast de kan ju vara jag som är liten också hihi . Puss på er gullebarn :)


Nu har katten kommit till sitt hem

Tjowen snyggingar , då jag började städa så kom syrran hit på besök så de hann inte bli så mycket gjort irummet .Fast de är strax klart & jag ska snart hoppa ien dusch =)..Duschade min hund alldeles nyss kan ju säga att hon gillade verkligen inte hehe .
 
Vi har haft en birmakatt utanför oss i fyra dagar tror jag .Nu kom ägaren & hämta hem han=)..Hon hade ringt polisen & efterlyst den & vi hade ringt och fråga om någon efterlyste den , men snuten sa nej till både oss och henne..Sen när hon förklarade att den var krämfärgade så fråga snuten blåbär eller hallonkräm?? Hur jävla normalt är de ens??Jaja dom är ju som dom är , men nu har katten kommit till sin rätta ägare =) Mamma fick tvåbuketter med tulpaner så himla söt tant =)..


Städtime

Godmorgon sötnosar , jag vaknade för ca 30min sen då Matte hade panik upp för att hinna till skolan hihi..Ja så går de när man lägger sig igen efter att klockan ringt..

Nu gör jag inte mycket alls har precis svarat på alla kommentarer & ska strax börja städa rummet så de är klart.

Alla är vi snygga nyvakna ;)


Sov gott sötnosar

Tjowen sötnosar de blev att titta på I love you man igen..Mattias hade aldrig sett den så då blev de att glo på den =) Just nu väntar jag på att han ska se klart sin film så vi kan sova..Fast jag tror dock han ska ien dusch före , om han nu orkar :P De är asvarmt här inne smälter fan bort som en chokladkaka isolen..
Tack så mycket för alla film tips blir att se många av dom kan jag lova =)

Men nu ska jag iallafall ta & lägga mig, sov gott snyggingar så hörs vi imorgon =) puss love you all♥

Oj jag måste verkligen fylla imin tatuering ser jag xD


Ge film tips

Hejhej sötnosar :) Mattias for precis till affären för att köpa lite mat så vi kan äta , vi båda var hungriga..Nog för att jag redan ätit middag men de var soppa & de blir man inte så mätt av plus så åt jag inte så mycket.Just nu gör jag inte mycket alls glor på tv & känner mig små trött.

Mattias ska sova här ikväll så de blir väll mys & film så ni får jätte gärna komma med film tips..För jag har verkligen ingen aning vad vi ska se på..Men helst komedi för jag äääälskar komedier


Hemma igen

Tjowen snyggingar har varit på sjukan å hälsat på mormor men hann inte vara nå länge för hon skulle ta nå prover eller något sånt..Tvingade syrran att bjuda mig på enn Nougat muums , jag älskar nougat hehe

vad hittar ni på då?


Då var de ny dag

Tjenixen snyggingar , jag vaknade typ första gången klockan sju av att jag var så jävla törstig!Då var de bara att gå upp & ta lite vatten , sen somnade jag om och vaknade för ett litet tag sen.Skönt att sova lite längre vissa dagar..Kliva upp tidigt är ingenting för mig..

Idag händer de nog inte så mycket ska försöka gnälla på Mattias att han ska plugga till körkortet , men vi får ju se hur de går ...Ne nu ska jag ta mig en macka eller något !


För trött för att svara

Tjo snyggingar filmen var kanon bra den borde ni verkligen se ;) Är jätte jätte trött nu så jag svarar på kommentarerna imorgon jag lovar =) Men nu ska jag sova hoppas ni sover gott -v-


Film time

Tjowen svarar på alla kommentarer innan jag ska sova;D Mattias for för drygt en timma sen tråkigt;( Nu ska jag lägga mig å titta på I love you man , sen säga godnatt till er sen dejta sängen ;) Hörs snart då puss love


Somnade visst

Jagud de kan man kalla att vara trött..Låg isängen & skulle komma på nånting jag ville äta men de gick inge bra så jag somnade hihi.Nu gör jag inte ett skit kollar på tv & tar de lungt. Ska se på seinfeld nu hörs senare:)


Bring it on fight to the finish

Tjowen sötnosar har precis sett film rubriken säger ofc vilken!!Super bra film så den borde ni verkligen se tycker denna var den bästa än så länge . Nu gör jag inte mycket har ganska ont imagen får dock skylla mig själv har ätit fööör mycket godis..Men de är väll inge ovanligt.

Vad ska ni hitta på ikväll då? Glöm inte bort tävlingen i inlägget under :)


Tävling-örhängen


För att vinna dessa örhängen ska du..

En lott:Kommentera detta inlägg att ni är med!
Två lotter: Registera dig på denna sida & skriv ditt nicknamn ikommentaren.
Tre lotter: Lägg till mig på bloglovin!

Lott två & tre är frivilliga ger bara större chans att vinna!

Tävlingen avslutas den 12;e oktober!


Stan jobbet hem

Tjosan snyggingar orkade inte skriva direkt jag vaknade utan jag svarade bara på kommentarer..Men jag vaknade iallafall 07:40 när matte skulle iväg till skolan..Sen kom syrran hit då drog vi å hämta brorsan sen in till stan..Där köpte jag mig en fulsöt mössa haha brukar dock inte använda de men man vet ju aldrig..Sen blev de att dra till sjukan eftersom personen vi jobbar med ligger inne just nu & nu är jag hemma..Så de blev ju då inte någon lång dag för mig idag..

Vad hittar ni alla sötnosar på idag då?


Time to sleep

Nu ska jag sova ska som sagt jobba imorrn . Eller jaa de blir nog bara en snabbis men men ..Ska försöka uppdatera så mycket jag kan.men är inte så lätt när man inte har mobiltbredband..Men de ska jag skaffa så fort jag fyller 18:P

Sov gott sötnosar pusspuss


Men jag hatar dom ?

Fick en anonym kommentar och som alla vet så kan man inte svara på dom!

Anonym om Min pappa har blivit biten av en rottis:
hata o hata.. det är ett väldigt starkt ord vettu.. och allt beror på hur ägaren uppfostrar sin hund. annars är alla hundar snälla

Piinky svarar: Jaa hata är ett väldigt starkt ord de vet jag...Men säger jag att jag hatar något eller någon så gör jag de!Jag hatar rottisar & jag hatar stora hundar? Vad spelar de för roll , jag vet att de beror på ägarna , jag sa inte att just alla är så eller gjorde jag??Jag sa bara att dom oftast är aggresiva & att jag hatar stora hundar.
Men vi alla tycker olika & de är jag glad för , tänk hur världen annars skulle sett ut :S


Min pappa har blivit biten av en rottis

Min bror skriver åt mig på msn visste du att pappa blev biten av en rottis för 10dagar sen?
Jag typ bah ehm nää..
Så jag lånade Mattias telefon & ringde han för att höra lite mer av vad som hänt..

Han hade fått rast ifrån jobbet & tog sig en promenad , så ser han en rottweiler men tror ju den är kopplad!!Han fortsätter gå så kommer rottisen springande bakom honom.Men pappa fortsätter ändå att gå , sen ser han att hunden gör lopen mot honom så pappa hinner vända sig om och ta skydd med armen..Pappa säger bara till hunden så ja var lugnt..Hunden släpper taget och pappa fortsätter att gå..Sen kommer hunden igen och går till attack då först kommer ägaren till hunden , ropar på hunden men säger inte ett skit till pappa..Pappa ville inte bråka eller något ,eftersom personen som ägde hunden var ca 2.10lång & vägde runt 130kg ..Så han kunde ju lika gärna bussa hunden och sig själv på pappa..

Men pappa var dum så han anmälde de inte ens, men som tur var lyckades hunden inte bita igenom utan pappa fick bara blåmärke uti lillfingret.. Men de kunde som sagt slutat illa..

Själv hatar jag Rottweilers jag tycker dom oftast är aggresiva , dom är stora å jag hatar stora hundar.Jag är svin rädd för såna!!


Bild tagen från Google


Ni väljer

Okej nu får ni läsare välja vad jag ska blogga om i en veckan. Start från imorgon!Så komigen & ge tips;)


Bara jag som har problem?

Tjowen sötnosar har ni haft en trevlig dag?Just nu gör jag åssit har fortfarande ont imagen men har inte orkat gå ien dusch eftersom de är så himla varmt här inne hehe..Så nu sitter vi med fönstret öppet.Sen ikväll blir de att titta på the proposal bara hoppas den är lika bra om den verkar =)

Är de bara jag som har problem med att ta mig in på andras bloggar..Först ser bloggen helt cp ut sen så kommer de bara fram till googles sida..Nåja lyckades då svara på alla kommentarer =)


Då var man mätt

Hejhej snyggingar nu har man ätit middag blev lite tidigt men spelar då ingen roll..Just nu sitter jag & lyssnar på musik & har asont imagen.Ska strax ien dusch & hoppas att mensvärken försvinner!Ikväll blir de att göra bullenspilsne korv med bröd , mums enda korven man kan äta typ..

Min bror gjorde mig väldigt nyfiken förut idag vi snackade på msn så här kommer samtalet!

Han:hahaha du vet inte vad jag har gjort.
Jag : vad har du gjort?
Han: De vill du allt veta
Jag:SÄÄÄÄÄG NUUU
Han:Nej då jag fått bilderna då säger jag , då har vi båda nånting att vänta på.
Jag:jag hör med henne nu om hon kan skicka dom.
(jag skickar bilderna)
Jag: säg nu är bara några bilder kvar.
Han: Har skickat in en rapattack åt dig om ditt bloggande..

MORR jag som trodde de skulle vara nånting kul haha, hoppas inte dom väljer mig då ;)


gratis1

Hejhej tänkte tipsa om denna sida , En väldigt bra sida tycker jag .Man samlar poäng som man sedan kan växla in till att fylla på sin mobil eller till presentkort..Alla som registrerar sig via denna länk från en länkning ibloggen !Så glöm ej att kommentera ifall du registrerar dig!Pusspuss


God morgon

Hejhej sötnosar jag vaknade för ett tag sen av att telefonen ringde.Både jag och mamma men ingen hann svara.Just nu gör jag inte mycket kollade precis på tv.Nåja ska fortsätta titta på tv så jag inte väcker Mattias , skriver mer sen


Sleeping time

Trivs då mycket bättre idenna blogg än min riktiga , Så jag fortsätter nog med denna..Nog för att detta blir min tredje men kommer inte byta något mer!Men känns rätt bra att börja om från noll & jobba sig uppåt!

Ska alldeles strax lägga mig & sova är dötrött men vaknade ju som sagt klockan sju imorse.Var faktiskt riktigt skönt att sova hos babe.Måste göra om de snart vi hade inte sovit där på över ett år..Så de var ju då verkligen på tiden.Men vi hörs imorgon nu ska jag sussa pusspuss


Trötter

Tjosan ska se om jag får tillbaka suget på att blogga genom att göra en ny blogg..Kommer inte säga den till någon.Kommer självklart kommentera till alla er.Men kommer vänta ett tag tror jag får se hur de blir ;) Pussar


RSS 2.0